تارنمای رسمی عبدالحمید خدایاری

به تارنمای رسمی عبدالحمید خدایاری شاعر، نویسنده و پژوهشگر بلوچ خوش آمدید .برای استفاده مطلوب در تارنما عضو شوید واز مطالب ناب و منحصر بفرد آن استفاده کنید.

آخرین ارسالی های انجمن

اضافه شدن کتاب‌ «مهارت نوشتاری» یا «انشا» در سال تحصیلی جدید به درس‌های کلاس هفتم و هشتم

 

اضافه شدن کتاب‌ «مهارت نوشتاری» یا «انشا» در سال تحصیلی جدید به درس‌های کلاس هفتم و هشتم

فریدون اکبری - عضو فرهنگستان زبان و ادب فارسی - که در عین حال ریاست گروه زبان فارسی سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی کتاب‌های درسی را هم بر عهده دارد در گفت‌وگو با خبرنگار ادبیات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به تدوین دو کتاب تازه در این گروه گفت: دو کتاب با عنوان «آموزش مهارت‌های نوشتاری» (نگارش و انشا) تدوین شده که در سال تحصیلی جدید به مواد درسی پایه هفتم و هشتم متوسطه افزوده می‎شود.

این کتاب توسط فریدون اکبری و معصومه نجفی تدوین شده و بر اساس نسخه پی‌ دی افی که از این کتاب بر روی سایت دفتر برنامه‌ریزی کتاب‌های درسی گذاشته شده، کتاب شامل فصل‌هایی چون مهندسی نوشتن، بیش‌تر بخوانیم، بهتر بنویسیم، نگاه کنیم و بنویسیم، گوش بدهیم و بنویسیم، فعالیت‌های نگارشی، درست‌نویسی، حکایت‌نگاری، مثل‌نویسی، تصویرنویسی و غیره می‌شود.

در این کتاب بخش‌های تمرینی هم آمده است. همچنین به آثار نویسندگان و شاعرانی چون نادر ابراهیمی، محمد گودرزی، محمد بهمن‌بیگی، قیصر امین‌پور، نیما یوشیج و هوشنگ مرادی کرمانی اشاره شده و نکاتی از کتاب‌های آموزش نگارش کسانی چون ابوالحسن نجفی، حسن ذوالفقاری و احمد سمیعی مورد استفاده قرار گرفته است.

درباره این نسخه پی‌دی‌اف در سایت این دفتر نوشته شده است: به اطلاع همکاران، صاحب‌نظران و معلمان گرامی درس زبان و ادبیات فارسی می‌رساند نگاشت اولیه (غیرقابل استناد) کتاب «آموزش مهارت‌های نوشتاری» (نگارش و انشا) هشتم جهت آشنایی بیش‌تر همکاران با ساختار کتاب، در دسترس عموم قرار می‌گیرد. لازم به ذکر است این کتاب نسخه نهایی نیست و به دلیل احتمال تغییرات، به هیچ وجه قابل استناد نیست. شما می‌توانید نظرات و پیشنهادات خود را جهت بهبود روند تالیف کتاب از طریق پست الکترونیکی برای گروه درسی زبان و ادبیات فارسی ارسال کنید:

منبع : گروه درسی زبان و ادبیات فارسی سازمان تالیف کتب درسی

پیشنهاد تولید بسته‌های فرهنگی آشنایی با اقوام ویژه دانش‌آموزان توسط رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی

پیشنهاد تولید بسته‌های فرهنگی آشنایی با اقوام ویژه دانش‌آموزان

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی با بیان اینکه معتقدم فرهنگ و زبان‌ اقوام گوناگون سرمایه‌های معنوی و ملی ما هستند، پیشنهاد کرد تا بسته‌های فرهنگی برای آشنایی با آداب و رسوم اقوام مختلف تولید و در سراسر کشور توزیع شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محی‌الدین بهرام محمدیان در گفت‌وگو با خبرنگار «آموزش و پروش» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به اینکه آیا تمهیداتی برای آموزش زبان و فرهنگ قومیت‌ها در آموزش و پرورش دارید اظهار کرد: قانون اساسی تاکید دارد که زبان آموزش رسمی کشور "فارسی" است.

وی افزود: از سوی دیگر در قانون اساسی آمده است که آموزش ادبیات اقوام ( نه آموزش زبان اقوام و نه آموزش به زبان اقوام) اشکالی ندارد. بنابراین تولیدات فرهنگی، رسانه‌ای و... به زبان محلی بلامانع است. اما کاری که آموزش و پرورش در این زمینه انجام داده است تبدیل کتاب درسی "جغرافیای استان" به کتاب "استان شناسی" است. این کتاب علاوه بر جغرافیای طبیعی، جغرافیای انسانی ، فرهنگی و ... را نیز معرفی می‌کند.

دنباله متن در ادامه مطلب
پیشنهاد تولید بسته‌های فرهنگی آشنایی با اقوام ویژه دانش‌آموزان توسط رئیس سازمان پژوهش وبرنامه ریزی

جزئیات ارزشیابی کتب درسی جدیدالتالیف

جزئیات ارزشیابی کتب درسی جدیدالتالیف

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان با بیان اینکه چند سال قبل شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی آموزش و پرورش سند تحول و برنامه درسی ملی را تصویب کردند و ما ملزم شدیم در هر سال کتاب‌های دو پایه تحصیلی را تغییر دهیم، اظهار کرد: تا به حال کتب پایه‌های اول، دوم و سوم ابتدایی و پایه جدیدالتاسیس ششم ابتدایی و پایه هفتم که همان اول متوسطه است را تغییر داده‌ایم.

وی افزود: امسال کتاب‌های پایه چهارم تغییر کردند. کتب ریاضیات و علوم اجتماعی جدیدالتالیف هستند. بقیه کتب تغییرات کلی دارند و در جهت برنامه درسی ملی غنی سازی و محتوایشان اصلاح و بازنگری شده است.

 

جزئیات ارزشیابی کتب درسی جدیدالتالیف

متن کامل نطق میان دستور محمدسعید اربابی نماینده ایرانشهر در مجلس

عرض سلام و ادب و احترام محضر ملت شریف ایران و همکاران عزیزم در مجلس شورای اسلامی و آرزوی توفیق الهی برای نظام مقدس جمهوری اسلامی و طول عمر با عزت برای مقام معظم رهبری دارم.

حماسه اقتدار سیاسی و به تبع آن، انتخاب شایسته دکتر روحانی و برنامه های ارایه شده ایشان در راستای ایجاد بستر اعتدال در کشور و رای اعتماد قاطع نمایندگان مجلس به کابینه پیشنهادی،فرصت بسیار مغتنمی را برای گذر کشور از پیچ خطرناک فعلی و دستیابی به حماسه اقتصادی فراهم نموده است. اما مردم با امید زیاد به دولت جدید رأی داده‌اند و دولت باید انتظارات و خواسته‌های آنها را تا حد ممکن پاسخ دهد.علی الخصوص نباید خدمت به مناطق محروم را فراموش کرد.

رییس جمهور محترم!! گرفتاری معیشت مردم جدی است و باید چاره ای اندیشید.
از همراهی صمیمانه برخی مسئولین ارزشمند ملی و استانی و مدیران محلی در انجام اهداف بلند نظام در توسعه مناطق محروم حوزه انتخابیه اینجانب شامل شهرستانهای ایرانشهر،سرباز،دلگان و فنوج و بخش های بنت،لاشار،آشار و آهوران و مشاوران بی منت و توانمند دفتر ارتباط مردمی، علی الخصوص در استقلال کامل دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر،موافقت پذیرش سهمیه ۴۵ نفره پزشکی بومی،ارتقاء بخش فنوج به شهرستان و آماده نمودن طرح ارتقاء بخش های بمپور و سرباز،تصویب طرح کاهش تعرفه برق،تصویب مناطق ویژه اقتصادی ایرانشهر و پیشین در کمیسیون اقتصادی مجلس،توسعه علمی و عمرانی دانشگاهها،تکمیل بیمارستان راسک،شروع عملیات اجرایی سد شهریکور،تکمیل بزرگراه بمپور-ایرانشهر،شروع عملیات اجرایی دو بانده ایرانشهر-خاش و دهها پروژه عمرانی و خدماتی دیگر تشکر میکنم.

دنباله متن در ادامه مطلب



متن کامل نطق میان دستور محمدسعید اربابی نماینده ایرانشهر در مجلس
عضویت در خبرنامه سایت